المنتدىالمجلةإتصل بنامركز المصري
الأوسمةالرصيدالمكافأت الشهريةشرح المنتدى
أهلاً و سهلاً بك فى منتدى المصري.
أهلاً وسهلاً بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه



إحصائيات المنتدى
أفضل الأعضاء فى هذا الشهر
أخر المشاركات
13 عدد المساهمات
7 عدد المساهمات
3 عدد المساهمات
3 عدد المساهمات
2 عدد المساهمات
2 عدد المساهمات
1 مُساهمة
1 مُساهمة
1 مُساهمة
1 مُساهمة
إحصائيات سريعة
هذا المنتدى يتوفر على 36034 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو مسوقه فمرحباً به.
أعضاؤنا قدموا 396992 مساهمة في هذا المنتدى , في 49387 موضوع

شاطر  |  



كاتب الموضوع
عضو ممتاز
عضو ممتاز
وسائل الإتصال
facebook

البيانات
المشاركات : 2520
الجـــنـــس : ذكر
علم دولتى : مصر
عدد التقييمات
عدد التقييمات لكاتب الموضوع :
أوسمتك يا MiDo

الأوسـمـة & الرصيد
 : بــدون اوســمــة
29052014
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الكريب ( حادق وحلو ) بالصور



كوب لبن 
كوب دقيق 
بيضتان 
ربع ملعقة ملح للكريب الحادق / او معلقتين سكر للكريب الحلو 
ملعقتين زيت 


المقادير مش مكلفة خالص ايه الحلاوة دى 



اول حاجة نجيب طبق كبير غويط وننخل الدقيق والملح / او السكر كويس 
هتحطى البيضتان ونص كوب لبن ونضربهم بمضرب البيض ويفضل الكهربى 
هتحطى بقيت كوب اللبن وتضربيهم تانى بمضرب البيض لحد ما يبقو ناعمين جدا 
بعد كدا تحطى الزيت وتضربيهم تانى بمضرب البيض لحد ما تحصلى على عجينة ناعمة جدا 
وتسيبى العجين فى الهوا لمدة ساعة 




بعد كدا هتجيبى صينية ( تيفال ) او اى صينيه الاكل مش بيلزق فيها 
وتمسحيها بالزيت من جوا عشان العجين مش يلزق فيها 
وبعدين تحطى فيها العجين وتفرديه كويس 





وبعدين تحطيها على النار لحد ما يبتدى القعر يحمر شوية ( يعنى يكون العجين استوى )
وبعدين تطلعى العجين من الصينية على طبق واسع مسطح 
وتحطى فوق العجين لو حادق اى حاجة حادقة زى السجق او الباسطرما او الجبن او الزيتون او الدجاج او الحوم اى شىء بتحبى تاكليه حادق ولو العجين حلو ممكن تحطى مربى شكولاته مع جوز هند وزبيب ممكن تحطى اى شىء حلو او فاكهة انتى بتحبيها اى حاجة حلوة اللى نفسك فيه 
يعنى فننى واخترعى من دماغك الللى يناسبك انتى 
وبعدين تطبقى العجين على حسب الشكل اللى يناسب زوقك بردو وتحطيه فى الفرن لمدة ربع دقيقة يدوب يتدفى بس عشان مش يتحرق وبالهنا والشفا .








توقيع العضو : MiDo

شارك الموضوع على : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking



طريقة عمل الكريب ( حادق وحلو ) بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة
2014-06-02, 11:50 pm
الكاتب:
اللقب:
عضو مميز
الرتبه:
عضو مميز
المشاركات : 460
الجـــنـــس : ذكر
علم دولتى : مصر
أوسمتك يا Maichel2

الأوسـمـة & الرصيد
 : وسام العضو المميز
الحالة:
وسائل الإتصال:
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الكريب ( حادق وحلو ) بالصور 2014-06-02, 11:50 pm

مشكورررر يا نجم على الامل المية مية

توقيع العضو : Maichel2
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

طريقة عمل الكريب ( حادق وحلو ) بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

« الموضوع السابق|الموضوع التالي »

الـــرد الســـريـــع

((ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد))

المتواجدون حاليا فى هذا القسم
عدد المتصفحين الحاليين للمنتدى: لا أحد
تعليمات المشاركة
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB Code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML متاحة


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved
جميع الحقوق محفوظة لمنتدى المصري