المنتدىالمجلةإتصل بنامركز المصري
الأوسمةالرصيدالمكافأت الشهريةشرح المنتدى
أهلاً و سهلاً بك فى منتدى المصري.
أهلاً وسهلاً بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه



إحصائيات المنتدى
أفضل الأعضاء فى هذا الشهر
أخر المشاركات
13 عدد المساهمات
7 عدد المساهمات
3 عدد المساهمات
3 عدد المساهمات
2 عدد المساهمات
2 عدد المساهمات
1 مُساهمة
1 مُساهمة
1 مُساهمة
1 مُساهمة
إحصائيات سريعة
هذا المنتدى يتوفر على 36038 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو sharena0001 فمرحباً به.
أعضاؤنا قدموا 396992 مساهمة في هذا المنتدى , في 49387 موضوع

شاطر  |  



كاتب الموضوع
الادارة العليا
الادارة العليا
وسائل الإتصال
facebook

البيانات
المشاركات : 2870
الجـــنـــس : ذكر
علم دولتى : مصر
عدد التقييمات
عدد التقييمات لكاتب الموضوع :
أوسمتك يا Wii

الأوسـمـة & الرصيد
 : وسام الإدارة العليا
11122013
مُساهمةموضوع: كيكة المكرونة مع اللحم المفروم




كيكة المكرونة مع اللحم المفروم




اللهم صل على محمد وآل محمد



هنحتاج الآتي :


طماطم مفرومه ناعم 
ثوم طازج 
جبنة موزاريلا مبشورة 
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة 



لحمه مفرومه 
زيت زيتون 
زبده 
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره 
وطبعا ملح وفلفل 



اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل 

نصفيها ونشطفها بماء جاري 
و تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان 
المكرونه ما تلزق في بعضها 




في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم 

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون 
ونقلب لحد ما ياخد اللون البني 




نضيف الطماطم ونقلبه ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه 

لحد ما قوامها يتخن 




نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه 






ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك
وطبعا ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط
الناعم عشان تطلع بسهوله 




بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي

كل واحده باللحمه 



ولا تسيبوا حاجه فاضيه عشان ده هايأثر علي الشكل النهائي 





في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش 

بعد ما نرش الجبنه علي الوش 
ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده 
نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر 
نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها 
شكلها من فوق 










ملحوظه : شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانوش محشيين كويس 

عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس 




و من قريب 






و بالعافية على قلوبكم


توقيع العضو : Wii


1- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
2- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]أهم مواضيعى

شارك الموضوع على : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking



كيكة المكرونة مع اللحم المفروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة
لا يوجد حالياً أي تعليق

كيكة المكرونة مع اللحم المفروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

« الموضوع السابق|الموضوع التالي »

الـــرد الســـريـــع

((ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد))

المتواجدون حاليا فى هذا القسم
عدد المتصفحين الحاليين للمنتدى: لا أحد
تعليمات المشاركة
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB Code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML متاحة


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved
جميع الحقوق محفوظة لمنتدى المصري