المنتدىالمجلةإتصل بنامركز المصري
الأوسمةالرصيدالمكافأت الشهريةشرح المنتدى
أهلاً و سهلاً بك فى منتدى المصري.
أهلاً وسهلاً بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه



إحصائيات المنتدى
أفضل الأعضاء فى هذا الشهر
أخر المشاركات
3 عدد المساهمات
2 عدد المساهمات
2 عدد المساهمات
1 مُساهمة
1 مُساهمة
إحصائيات سريعة
هذا المنتدى يتوفر على 36025 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو megze فمرحباً به.
أعضاؤنا قدموا 396963 مساهمة في هذا المنتدى , في 49367 موضوع

شاطر  |  



كاتب الموضوع
عضو سوبر
عضو سوبر
وسائل الإتصال
facebook

البيانات
المشاركات : 6212
الجـــنـــس : ذكر
علم دولتى : مصر
عدد التقييمات
عدد التقييمات لكاتب الموضوع :
أوسمتك يا MODY۞MODA

الأوسـمـة & الرصيد
 : وسام الحضور الدائم
07122013
مُساهمةموضوع: اكل صينى (دجاج كانتون)

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
.............................

المقادير:

دقيق_جزر_بصل_فلفل كبى(رومى)
ملح_فلفل اسود _سكر_بابريكا بودر_نشا
كتشب_صويا صوص_خل
.............................
الطريقة:
نضع دقيق وملح وفلفل اسود والبابريكا مع بعض

ونقلب فيكويس جدا لحد ما تتغطى تماما زى كده

وبعد كده نقليها فى الزيت لحد ما تبقى كده

ونقطعالخضار جزر وفلفل وبصل
ونحط نص معلقة نشا فى تلت كوب ماء
ونحضر الصوص
طريقة الصوص:
واحد ونص معلقة كبيره كاتشب واحد ونص علقه كبيره صوص
معلقة صغيره خل ونص معلقة صغيره سكر وملح وفلفل اسود
صورة مجمعه للمكونات

بعد كده عالنار نحط حوالى 4 معالق كبار زيت
ونحط فيهم البصل وقبل ما يبدأ يدبل
نحط الجزر والفلفل ونقلب
وبعد كده نحط الفراخ ونقلب

وبعد كده الصوص

وبعد كده نحط كوب ماء او كوب ونص
ونحط النشا اللى فى تلت كوب الماء

ونقلب فيهم لمده تقريبا 10 دقائق او 15
وممكن تحتاج ملح تانى
ودى صورتهم لم قربو يستوا

وبعد كده بعمل الرز
عملت رز بالقرفه
نقطع بصل
ونشوحه بزيت ومعلقه صغيره سمنه
واكيد عليه ملح
بعد ما لونه يتغير
نحط فلفل كبى مقطع
وقرفه وكزبره ناشفه وفلفل اسود

وبعدين نحط الرز ونقلبهم كتير مع بعض
ونستنى لم يبقى كده

ونحط عليه الميه لحد ما يستوى
......................................
بعد ما الاكل جهز

صوره اقرب للفراخ


توقيع العضو : MODY۞MODA




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

شارك الموضوع على : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking



اكل صينى (دجاج كانتون)

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة
لا يوجد حالياً أي تعليق

اكل صينى (دجاج كانتون)

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

« الموضوع السابق|الموضوع التالي »

الـــرد الســـريـــع

((ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد))

المتواجدون حاليا فى هذا القسم
عدد المتصفحين الحاليين للمنتدى: لا أحد
تعليمات المشاركة
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB Code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML متاحة


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved
جميع الحقوق محفوظة لمنتدى المصري