المنتدىالمجلةإتصل بنامركز المصري
الأوسمةالرصيدالمكافأت الشهريةشرح المنتدى
أهلاً و سهلاً بك فى منتدى المصري.
أهلاً وسهلاً بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه



إحصائيات المنتدى
أفضل الأعضاء فى هذا الشهر
أخر المشاركات
3 عدد المساهمات
3 عدد المساهمات
3 عدد المساهمات
2 عدد المساهمات
1 مُساهمة
1 مُساهمة
1 مُساهمة
إحصائيات سريعة
هذا المنتدى يتوفر على 36027 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو genaemad فمرحباً به.
أعضاؤنا قدموا 396968 مساهمة في هذا المنتدى , في 49372 موضوع

شاطر  |  



كاتب الموضوع
عضو فعال
عضو فعال
وسائل الإتصال
facebook

البيانات
المشاركات : 618
الجـــنـــس : ذكر
علم دولتى : السعودية
عدد التقييمات
عدد التقييمات لكاتب الموضوع :
أوسمتك يا SA_BoY
30122011
مُساهمةموضوع: طريقة طويه علشان تسوي هاك vib لوحدك..(ارجو تثبيت)..

بنفسك, فاير, كيفية, كروس
شرح كيفية عمل هاك كروس فاير ون هت كيل بنفسك


طبعا انا الي خلاني اهتم ان لقيت ناس كتير اوي متطلعة انها تعمل هاك بنفسها فقررت اعمل شرح بنفسي للهاك الوحيد الي يمكن برمجتة عاوز تركيز معايا كويس يلا نبدا


طبعا في برامج وحاجات هنحتاجها

Visual 2010

Source Code

+

At Least Windows XP SP3

أولا لازم يكون عندك علي الأقل

Win XP SP3

أو أي ويندوز أعلي

زي مثلا

Win Vista

Win 7

إلخ .....


حملهم من جووجل


.................................................. ..................

نيجي للشرح


أول خطوه إضغط علي



New Project



وفي ال Side bar

إضغط علي

Installed Templates

بعد كدا إضغط علي

Visual C++

بعد كدا إضغط علي

win32 Console Application

بعد كدا إكتب إسم الهاك بتاعك أي حاجا مش مهم


بعد كدا هتلاقي دي طلعت إضغط

Next

بعد كدا غير

Application Type

خليها

.DLL


بعد كدا إضغط

Finish


بعد كدا إختار قايمة

Project


وإضغط علي


New Item


بعد كدا إختار

Cpp File

وسميه بأي إسم مش مهم

وإنقل قاعدة البيانات دي أو أي قاعده شغاله معا أخر باتش لكروس فير[/b] الرمز:using ****space std;



void __cdecl PushToConsole(char* szVal ) {
DWORD dwC***** = (DWORD)GetModuleHandleA("C*****.dll");
if( dwC***** != NULL )
{
DWORD *LTClient = ( DWORD* )( (dwC***** + 0x2AAE80) );
void* CONoff = ( void* )*( DWORD* )( *LTClient + 0x1F8 );
_asm
{
push szVal;
call CONoff;
add esp, 4;
}
}
}
DWORD WINAPI Main(LPVOID) {
while(GetModuleHandleA("C*****.dll") == NULL ) {
Sleep(150);
}

bool PlayerGlow = true;
bool FogEnable = false;
bool Nosmoke = true;
bool Whitewalls = false;


for(; {
__asm pushad;
if(GetAsyncKeyState(VK_F2)&1) {
PlayerGlow = !PlayerGlow;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F3)&1) {
FogEnable = !FogEnable;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F4)&1) {
Nosmoke = !Nosmoke;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F9)&1) {
Whitewalls = !Whitewalls;
}

if (Nosmoke) {
PushToConsole("DrawParticles 1");
}
else {
PushToConsole("DrawParticles 0");
}

if (FogEnable) {
PushToConsole("FogEnable 1");
}
else {
PushToConsole("FogEnable 0");
}
if (PlayerGlow) {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 1");

}
else {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 0");

}
if (Whitewalls) {
PushToConsole("DrawFlat 1");
}
else {
PushToConsole("DrawFlat 0");
}
Sleep(100);
__asm popad;
}
}
BOOL WINAPI DllMain ( HMODULE hDll, DWORD dwReason, LPVOID lpReserved )
{
DisableThreadLibraryCalls(hDll);
if ( dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH )
{
MessageBoxA(0, "The Creators **** Here ", "Successfully Injected", 0);
system("start [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
CreateThread(NULL, NULL,Main, NULL, NULL, NULL);
}
return TRUE;
}






وبعد كدا إضغط علي


بعد كدا هتلاقيه يقوم ببناء قاعدة البيانات

وهتطلعلك رساله زي دي



إضغط علي


Yes


ولو إنتا مشيت تبع كلامي صح 100/100 هتكون تمام


لو الرساله دي طلعت إضغط

ok



وبعد كدا روح المسار دا




Compilers Projects

هتلاقي ملف إسمه


Debugged


هتلاقي جواه ملف الهاك بصيغة

.DLL

وكدا إنتا تمام يا معلم


ومش ناقصك غير الإنجكتور



وتشغل الهاك

ودي الهوت كيز بتاع الهاك



من


f1--------- See Ghost
F2-------- Fast Reload
F3----------One Hit Kill
f4--------No fail Dmg


ملحوظه لما يحصل تحديث للعبه هتحتاج بعد كدا إن إنتا تدور بنفسك علي أكواد وقاعدة بيانات جديده للهاك عشان يشتغل

وطبعا إنتا ممكن تبدل قاعدة البيانات دي بقاعده أفضل وتجيب أكواد تانيه بس طبعا لازم تكون محترف


Visual 2010


وترقبوا قريبا طريقة عمل قايمة D3D Menu عشان الهاكات إلي تعملها يبقي ليها قائمه زي ال VIP Hack بالظبط




لا تنسو تقيم jocolor


توقيع العضو : SA_BoY


نلبي طلب لعبتك من [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







شارك الموضوع على : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking



طريقة طويه علشان تسوي هاك vib لوحدك..(ارجو تثبيت)..

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة
2011-12-30, 1:26 pm
الكاتب:
اللقب:
عضو فعال
الرتبه:
عضو فعال
المشاركات : 535
الجـــنـــس : ذكر
علم دولتى : مصر
أوسمتك يا HULK
الحالة:
وسائل الإتصال:
مُساهمةموضوع: رد: طريقة طويه علشان تسوي هاك vib لوحدك..(ارجو تثبيت).. 2011-12-30, 1:26 pm

ياااااااااااااااااااااااااااااه قاعده البيانات دى من زمااااااااااااااااااان ومحدش يعملها عشان هتجيب بلوك
دى قديمه اوى اوى اوى
انا ان شاء الله قريب هعمل هاك خاص بالمنتدى وجارى التطبيق بس هياخد وقت عشان انا لسه بس اول مره اعمل هاك
يغلق لان قاعده البينات قديمه وبتجيب بلوك

توقيع العضو : HULK






Hulk strongest one in the world






الصفحه الرسمية لقسم كروس فاير اونلاين على الفيس بوك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

طريقة طويه علشان تسوي هاك vib لوحدك..(ارجو تثبيت)..

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

« الموضوع السابق|الموضوع التالي »

الـــرد الســـريـــع

((ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد))

المتواجدون حاليا فى هذا القسم
عدد المتصفحين الحاليين للمنتدى: لا أحد
تعليمات المشاركة
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB Code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML متاحة


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved
جميع الحقوق محفوظة لمنتدى المصري